top of page

Fotografering af dit barn ude i det fri eller hjemme hos jer selv privat.

Ved fotografering af børn er det vigtigt at barnet føler sig tryg, derfor er det en stor fordel at fotografere børn i vante omgivelser eller ude i det fri, hvor de kan løbe frit rundt og lege.

Hvis det er hjemme ved jer selv, medbringer jeg en neutral baggrund samt lamper. Det kan godt være der skal rykkes lidt rundt på møblerne, men vi finder sammen den bedste løsning. På den måde er barnet hjemme i trygge omgivelser med sit eget legetøj m.m. omkring sig.

PRISER

 

1 barn inkl. 1 udvalgt billede

2.000,- kr.

2 børn inkl. 2 udvalgte billeder

2.500,- kr.

 

Gruppe med 3-8 personer inkl. 1 billede (ude i det fri)

2.800,- kr.

Pris pr. ekstra udvalgte foto fra fotoshoot

295,- kr

 

Ved alle løsninger gælder følgende:

  • Du modtager senest to arbejdsdage efter fotograferingen en mail med en oversigt over de bedste billeder fra vores fotosession. Der vil normalt være mellem 20-30 billeder at vælge ud fra.

  • Derefter modtager du de udvalgte billeder som jpg-fil og kan derefter printe eller få printet billederne i den størrelse og i de antal kopier som du ønsker.

  • Det/de udvalgte billeder vil altid blive afleveret i 2 varianter; i farve og som sort/hvid

 

Hvis I ønsker at jeg skal stå for print af billede og evt. indramning m.m. så kan det også lade sig gøre. Det er dog ikke med i prisen. Prisen på det vil være afhængig af størrelser og valg af materialer. 

Ønsker I tilbud på dette, så skriv til mig med jeres ønsker, tanker og ideer, så finder vi ud af det.

 

Ved eventuelt andre specifikke ønsker for fotografering, så skriv eller ring til mig - så finder vi en løsning. Kontakt mig her.

bottom of page